Actuele Thriller & Spannende Boeken Top 10

De beste thrillers

Houd je de spanning vol tot de laatste bladzijde? Wordt die verschrikkelijke misdaad, moord of terroristische aanslag voorkomen? Pakken ze de moordenaar voordat hij zijn volgende slachtoffer gaat maken? Lost de held het ingewikkelde mysterie op? Durf je nog verder te lezen in een van deze ijzingwekkende thrillers? Geniet van boeken boordevol actie, onweerstaanbare cliffhangers en kwaadaardige genieën. Lees over dappere helden,  waanzinnig intelligente rechercheurs en hun jacht op deze criminelen. De populairste en meest gewaardeerde boeken vind je in onze actuele thrillers en spannende boeken Top 10.

IJskoude landschappen, norse rechercheurs en de meest gruwelijke moorden

Deze boeken zijn zo spannend dat je ze gemakkelijk binnen enkele dagen kunt verslinden. Herlees oude klassiekers, ga voor het volgende deel in een geweldige serie of ontdek nieuwe favorieten. Van klassieke bestsellers van gevestigde namen als Dan Brown, Karin Slaughter, Stephen King, Karen Rose en Nicci French. Tot nieuwe talenten zoals Daniel Cole. Geniet van Nederlandse schrijftalenten als Saskia Noort en Suzanne Vermeer. Maar laten we eerlijk zijn: Scandinaviërs zijn de grootste schrijftalenten van de meest geweldige thrillers. IJskoude landschappen, norse rechercheurs en de meest gruwelijke moorden blijken een winnende formule te vormen. Lees zenuwslopende boeken van auteurs als Lars Kepler, Jo Nesbø en Thomas Enger.

Van literaire thrillers tot echte horror

Klaar voor moord, mysterie en misdaad? Kies vandaag nog je favoriete nieuwe thriller uit en ga voor een boek dat je maar niet weg kunt leggen. Bestaat er iets beters dan een goed spannend boek? Bekijk hier het uitgebreide aanbod aan allerlei spannende boeken. Van psychologische tot historische thrillers. Van literaire thrillers tot echte horror. Vind hier eenvoudig je nieuwe favoriete boek zodat jij weer een tijdje genoeg te lezen hebt. Tenzij het natuurlijk te spannend is, dan kan dat boek zomaar in een aantal dagen al uit zijn!

Heb je zin in een lekker spannend boek? Een thriller die je niet loslaat en je eigenlijk in één ruk uit wil lezen? Wij hebben de beste en populairste thrillerboeken op een rij gezet.

Onze actuele Top 10 thrillers is als volgt:

  1. Spiegelman – Lars Kepler
  2. Bonuskind – Saskia Noort
  3. Midwinter – Suzanne Vermeer
  4. Daglicht – David Baldacci
  5. Een tijd voor genade – John Grisham
  6. Bevroren Goud – Rolf Börling Cilla Börling
  7. Tel tot Tien – Karen Rose
  8. Oorsprong – Dan Brown
  9. Familiediner – Linda van Rijn
  10. Laatste Weduwe – Karin Slaughter

Meer suggesties over thrillers? Check dan onze Top 20 Thrillers

11. De Wachtpost – Lee Child
12. Waterland – Suzanne Vermeer
13. Vijandelijk Contact | Tom Clancy – Mike Maden
14. Helsinki – Nathalie Pagie
15. De Villa – James Patterson
16. Verzwegen – Karin Slaughter
17. Façade – Esther Verhoef
18. Het mes – Jo Nesbø
19. Kom je spelen? – M.J. Arlidge
20. Gstaad – Kiki van Dijk

Onze thriller en spannende boeken Top 10 is samengesteld op basis van de verschillende lijsten van boekhandels als AKO, Bruna en Libris maar ook online winkels als Bol.com en Bookspot.nl. Door de verschillende ranglijsten van al deze boekenwinkels te combineren, bieden we je bij uitstek een weloverwogen en complete lijst met de 10 populairste, bestverkochte en meest aangeraden spannende boeken van dit moment.