Boeken top 20

De boeken top 20 wil je niet missen als je van lezen houdt! Veel mensen zien lezen als een mooi tijdverdrijf. Het kan ook echt een hobby zijn van je. Het is een fijne manier om je even terug te trekken van het dagelijkse leven, van de dingen die je moet doen. Gewoon even een momentje voor jezelf, even lekker fantaseren en meegaan in het verhaal van de schrijver van jouw favoriete boek. Het kan op ieder gewenst moment, maar het moet wel lekker rustig zijn om even te kunnen lezen. Of doe je graag oordopjes in met misschien wel je favoriete muziek zodat je je echt af kunt zonderen? Iedere dag even lezen is voor lichaam en geest goed en dat is ook de reden dat veel mensen het ook doen. Er zijn gelukkig meer dan genoeg boeken te koop (zowel online als bij de boekenwinkel) dus je kunt op ieder gewenst moment weer een paar bladzijden lezen.

Stel je eigen boeken top 20 samen, hoe doe je dat?

Je leest veel? Hoe leuk is het dan als je je eigen boeken top 20 gaat samenstellen. Je kunt denken aan boeken die je recent hebt gelezen, maar het kunnen ook boeken zijn uit je jeugd. Misschien zijn bepaalde verhalen je bij gebleven, zoals boeken van Annie M.G. Schmidt. Of Jacques Vriens, ook erg populair net zoals Paul van Loon. Of houd je het liever bij algemene en informatieve boeken die over je hobby gaan? Iedereen heeft zo zijn eigen favoriete genre en dat maakt het lezen ook zo leuk. Een leuk avonturenboek, of wat meer diepgang en de romantiek opzoeken, het kan allemaal. Ga daarom eens na wat jouw boeken top 20 is en dan kun je deze weer delen met anderen. Inspireer elkaar, ontdek nog meer op boekengebied en zo verbreed je je wereld als het over boeken gaat. Ook je kennis zal alsmaar beter worden, want er is meer dan genoeg te lezen en genoeg te ontdekken wat je nog niet wist!

Onze boeken top 20

Het is altijd leuk om de boeken top 20 van dit moment te bekijken. Uiteraard is deze voor iedereen anders, het ligt er echt aan van welke boeken je houdt. Welk genre spreekt jou aan? Laat je in ieder geval inspireren door het ruime aanbod boeken wat momenteel in de top 20 staat en er staat vast en zeker wat leuks bij voor jou. Wie weet kom je zo nog wel andere mooie boeken tegen. Als je namelijk een groot fan bent van een bepaalde schrijver, dan kun je ook nog eens kijken welke andere boeken hij/zij op de markt heeft gebracht. Een voorbeeld boeken top 20 kan er zo uit zien:

Als je deze boeken top 20 gaat bekijken, wat vind jij er dan van? Het is erg heel gevarieerd, dit maakt het ook weer leuk natuurlijk. Voor jong en oud zit er wat tussen en zo kan het hele gezin weer heerlijk uren lezen. Als je kinderen hebt is het ook leuk om samen te lezen, je kunt voorlezen en als de kinderen wat ouder zijn dan kunnen ze jou voorlezen. Het is leuk om zo bezig te zijn met boeken en hoe meer je dat met je kinderen doet, hoe groter de kans is dat zij ook dol zijn op lezen.

Wat leest u graag?

Lezen is voor jong en oud goed, het houdt de hersenen jong en je woordenschat neemt alleen maar toe. Bepaalde woorden waar je de betekenis niet van kent, zoek je vaak op. Zo is lezen dus ook erg leerzaam. Als je het leuk wil houden, dan kun je het beste zorgen voor afwisseling. Lees vooral boeken die leuk vindt, dit kan een avonturenboek zijn, een thriller, of wat anders. Maar lees ook eens een grappig boek zoals een moppen boek of een boek met korte verhalen zodat je het ook even weg kunt leggen en het dan klaar is. Je hebt zelf vast en zeker een bepaalde voorkeur, maar als je af blijft wisselen blijft lezen altijd leuk!

Bezoek regelmatig onze toppagina’s omtrent boekentoppers

Soms weet je niet precies welke boeken je het beste kunt lezen. Gelukkig heb je dan altijd nog online de boeken top 20 die je kunt raadplegen. Dit is de manier om even na te gaan welke boeken momenteel erg vaak gelezen worden. De reden dat ze vaak gelezen worden kun jij zelf ervaren als je het boek hebt gekocht! Het zijn dan ook erg goede boeken, ze kunnen grappig zijn of spannend, dat ligt aan het genre. Maar het zijn in ieder geval boeken die nu al een groot succes zijn! Misschien komen ze ook wel terecht in je eigen boeken top 20 als je ze eenmaal uit hebt gelezen.