De beste Thriller boeken staan in de Thriller top 10

Hoe ziet jouw thriller top 10 er uit? Het is goed om daar eens even bij stil te staan, want misschien lees je wel veel, maar wat zijn je favorieten? Veel mensen houden van spanning tijdens het lezen, durf je nog verder te lezen als het eigenlijk te spannend of eng wordt? Ja toch? Als je van thriller boeken houdt dan zal je niets je tegen kunnen houden, je wil namelijk weten hoe het verhaal af gaat lopen. Het zijn verhalen vol actie en daar houden veel mensen van.

Zoveel keuze waar begin je?

Als je een boek wil kopen, dan heb je zoveel mogelijkheden, je weet haast niet waar je moet beginnen. Maar gelukkig maken wij gebruik van de top 10 en dan kun je eens kijken of daar wat voor je tussen zit. Het is de top 10 binnen een speciaal genre, van de boeken die op dat moment het meeste worden gelezen. Dit maakt het je wel wat eenvoudiger, zo kun je namelijk nagaan of dat ook bij jou goed in de smaak valt! Herken je een titel niet maar de auteur wel? Misschien is dat juist wel de reden om het boek dan snel te bestellen. Er zijn namelijk veel thriller auteurs die meerdere boeken op de markt hebben gebracht en die wil je dan toch ook allemaal gelezen hebben? Je kunt op je gemak de thriller top 10 bekijken en dan kun je kijken welke boeken het voor jou deze keer worden.

Onze actuele thriller top 10

Het is altijd goed om in de gaten te houden hoe dat de actuele thriller top 10 er uit ziet! Daarom hebben we hem hier voor je geplaatst:

  1. Spiegelman – Lars Kepler
  2. Bonuskind – Saskia Noort
  3. Midwinter – Suzanne Vermeer
  4. Daglicht – David Baldacci
  5. Een tijd voor genade – John Grisham
  6. Bevroren Goud – Rolf Börling Cilla Börling
  7. Tel tot Tien – Karen Rose
  8. Oorsprong – Dan Brown
  9. Familiediner – Linda van Rijn
  10. Laatste Weduwe – Karin Slaughter

Welke thrillers heb jij er al van gelezen? Welke zou je nog willen lezen en welke staan misschien al in jouw thriller top 10? Alleen jij kan het weten, dus zorg dat jij er even tijd voor vrij gaat maken om dat te ontdekken. Je kunt ook eens per schrijver gaan kijken welke andere thrillers ze misschien nog hebben geschreven. Als een boek namelijk een groot succes in, dan laten ze meestal niet bij één boek!

Spanning tref je zeker met een boek uit de boekentop

Sommige mensen willen boeken lezen die grappig zijn, of lezen liever korte verhalen die ook een keer zijn afgerond. Maar als je echt van lezen houdt, dan is de thriller top 10 echt wat voor jou. Je koopt een boek, en je wil deze het liefst van het begin tot het eind direct uitlezen. Het verhaal neemt je namelijk zo mee en je bent zo benieuwd hoe het verder gaat. Het kan dan erg moeilijk zijn om even te moeten stoppen met lezen. Toch zal het soms niet anders kunnen, maar dat maakt het ook weer spannend. In je hoofd ben je dan namelijk al bezig met het verhaal. Hoe zou het verder gaan, wat kan er gebeuren en dan is het eindelijk avond en dan kun je weer verder lezen! Je hoort niet wat er om je heen gaande is, zo zit je in het verhaal. Misschien gaat dan ineens de bel en dan schrik je want je zat zo in het spannende verhaal! Alleen maar fijn als het zo kan lopen, want dankzij de nieuwe thriller top 10 heb jij weer weken leesplezier! Als je van lezen houdt, dan hoef je je nooit te vervelen. Er zijn namelijk erg veel boeken op de markt gebracht zodat je altijd wel weer aan een nieuw verhaal kunt beginnen.

Welke spanning van de thriller top 10 kun jij aan?

Als je naar de thriller top 10 kijkt, welke boeken spreken jou dan het meest aan? Welke spanning kun jij aan denk je? Er is maar één manier om er achter te komen en dat is door hier zelf aan te beginnen. Kies een moment voor jezelf, heerlijk urenlang lezen in je favoriete boek, veel spannende momenten en je voelt het echt, je leeft mee. Maar wat trekt je dan precies aan deze genre? Zijn het de ijskoude landschappen, de meest gruwelijke moorden of de norse rechercheurs? Vallen de oude thriller boeken dan in de smaak van vroeger of meer de boeken die recent zijn uitgebracht? Je zal merken dat er qua verhaallijn toch ook grote verschillen zijn tussen vroeger en nu. Dit zorgt wel voor veel afwisseling en dit maakt het lezen ook zo spannend. Geen enkel verhaal is hetzelfde en je weet van tevoren nooit hoe het af gaat lopen, want tot de laatste bladzijde is het spannend.

Zin in een spannend boek?

Is het weer tijd voor jou om een spannend boek te kopen? Dankzij de thriller top 10 heb je weer volop keuze. Dus kun je niet kiezen, geen probleem je kunt er altijd meerdere bestellen! Alleen maar een goede keuze, want zo heb je weer even een voorraad! Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, dan heb je zo een nieuwe hobby te pakken en wil je het liefst alle boeken binnen dit genre hebben en lezen. Ontwikkel zo je eigen smaak, dan kun je nog gerichter zoeken en echt thriller top 10 boeken bestellen die bij jou passen.