Afvallen met gezond en vooral lekker eten: Nieuw dieetboek helpt met gezond afvallen

Natalia en Walter Rakhorst hadden als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen afvallen, maar wel met lekker eten. Zo hebben ze dit boek geschreven bestaande uit 8 complete weekmenu’s en 40 heerlijke recepten. Het boek heeft ook veel informatie over afvallen in het algemeen. Natalia en Walter hebben ook als doel om de mensen te helpen met de kilo’s die ze kwijtraken niet opnieuw aan te komen. Ze zijn in 2015 met Project Gezond begonnen, een online afslankprogramma waarbij leden iedere week een menu en nieuwe recepten krijgen. Ieder lid krijgt ook zoveel mogelijk persoonlijke ondersteuning mocht het nodig zijn. Het boek Afvallen met gezond en vooral lekker eten is ontstaan vanwege de vele verzoeken vanuit hun online community.

Het boek heeft al meer dan honderdvijftigduizend exemplaren verkocht en stond in de bestsellerlijsten. Het NRC schrijft: “Gezond is belangrijker dan slank in de nieuwe dieetboeken.” Het boek heeft ook genoeg aandacht gekregen van de media. Zo schrijft Gezonder-afvallen.nl: “In het boek lees je hoe je het beste je voortgang in de gaten kunt houden en hoe je gemotiveerd kunt blijven. Ook staan er diverse tips in om met onregelmatig werk toch je dieet vol te houden. Een persoonlijke favoriet is de lijst met alternatieven voor producten uit de weekmenu’s die je niet lust of niet mag eten. Ook ideaal om te variëren met de recepten.”

Over Natalia en Walter Rakhorst
Natalia heeft een passie voor voeding en gezondheid en Walter heeft een passie voor koken. Ze hebben besloten om samen in zaken te gaan en runnen inmiddels jarenlang Project Gezond en hebben meerdere kookboeken vol recepten en weekmenu’s. Meer fijne boeken van Natalia en Walter vind je hier.