Neem nu een zeer voordelig proefabonnement op De Gelderlander

Ben je benieuwd of de Gelderlander een geschikt dagblad is voor jou? Een voordelig proefabonnement op de Gelderlander geeft je de kans dit uit te zoeken. Er zijn verschillende proefabonnementen mogelijk, waarmee je kennis kunt maken met dit dagblad. Een proefabonnement is extra voordelig en stopt in de meeste gevallen vanzelf na 4 of 6 weken. De perfecte kans dus om het blad eens een tijdje uit te proberen.

Wat kost een abonnement op de Gelderlander?

De Gelderlander kent verschillende tarieven voor een abonnement. Deze tarieven zijn afhankelijk van welk abonnement je kiest. Zo kun je een abonnement nemen op De Gelderlander Compleet. Je ontvangt dan zes dagen per week een papieren krant en je hebt onbeperkt toegang tot alle digitale producten van de Gelderlander. Je kunt de Gelderlander Compleet ook per kwartaal afnemen.

Klik hier voor de scherpste abonnementstarieven op De Gelderlander van dit moment

Daarnaast kun je ook besluiten een abonnement te nemen op de Gelderlander Zaterdag + Digitaal. Dan ontvang je elke zaterdag een papieren krant en heb je ook onbeperkt toegang tot alle digitale producten van de Gelderlander.

Vind je het niet nodig een papieren krant te ontvangen? Met een abonnement op de Gelderlander Digitaal heb je onbeperkt toegang tot alle digitale producten van de Gelderlander.

Naast deze meest gekozen abonnementsvormen zijn er ook nog andere mogelijkheden. Zo kun je ook kiezen voor Digitaal Basis, waarbij je beperkt toegang hebt tot de digitale producten van de Gelderlander. Of de Gelderlander Langweekend, waarbij je elke vrijdag, zaterdag en maandag een papieren krant ontvangt. Voor iedereen is er dus een passend abonnement te vinden op de Gelderlander.

Hoe zeg ik De Gelderlander op?

Niets is zo vervelend als wanneer je een abonnement op wilt zeggen, maar dit veel tijd kost en omslachtig werkt. Het abonnement op de Gelderlander is heel gemakkelijk op te zeggen. Je kunt het abonnement namelijk na de door jou gekozen introductieperiode maandelijks stopzetten. Dit doe je gemakkelijk online. Ook kun je een nieuw afgesloten abonnement altijd binnen 14 dagen herroepen via het herroepingsformulier.

Aanbieding abonnement De Gelderlander

Voor nieuwe abonnees heeft de Gelderlander aantrekkelijke aanbiedingen en tarieven. Met Gelderlander Compleet heb je het meest uitgebreide pakket, met zowel papieren dagbladen als alle digitale producten. Met kortingen tot maar liefst 45% zijn er dus mooie aanbiedingen te vinden op een abonnement op de Gelderlander. De uitgebreide keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat de Gelderlander voor iedereen een geschikt abonnement met een aantrekkelijke prijs heeft. Zo betaal je nooit onnodig teveel voor producten en diensten die je toch niet gaat gebruiken.