Razend spannende historische roman en de inspiratiebron voor de Netflix-hit Bridgerton

Londen, 1813. Daphne Bridgerton heeft maar één doel in het leven en dat is het vinden van een geschikte huwelijkskandidaat. Daphnes kansen worden verwoest door de anonieme roddelaarster Lady Whistledown. Zij doet Daphne af als oud nieuws. Maar alles verandert wanneer hertog Simon Basset in haar leven komt. Alle moeders dringen hem hun dochters op en Simon heeft het helemaal gehad. Hij besluit wat met Daphne af te spreken: ze gaan doen alsof ze verloofd zijn. Zo redt Daphne haar reputatie en krijgt Simon eindelijk rust. Maar hoe langer deze schijnvertoning duurt, des te moeilijker het wordt voor Daphne om niet voor deze hertog te vallen. Kan ze hem ervan overtuigen om de verloving om te zetten in een echt huwelijk?

De Volkskrant schrijft: “Bridgerton is uitstekend binge-materiaal gebaseerd de populaire historische romans van Julia Quinn.” NRC: “Razend populaire kasteelromans.” Trouw zegt: “Je moet de Bridgerton boeken van Julia Quinn gewoon lezen.” Telegraaf: “Het antwoord op Downton Abbey, maar vele malen kleuriger en ondeugender.” En Seattle Woman schrijft: “Julia Quinn is de moderne Jane Austen.”

Over Julia Quinn
Julia Quinn begon een maand nadat ze afgestudeerd was aan Harvard aan haar eerste boek. Inmiddels is ze een New York Times bestsellerauteur en lid van de prestigieuze Romance Writers of America Hall of Fame. Meer leuke boeken van Julia Quinn vind je hier.