‘Zijn nieuwe vriendin’ van Michelle Frances is een psychologische thriller met verrassende wendingen

Laura heeft een succesvolle carrière, een mooi huis in Londen, een echtgenoot van wie ze houdt, en een sterke band met haar zoon Daniel. Totdat Daniel zijn nieuwe vriendin Cherry ontmoet. Cherry is jong, mooi en slim. Maar ze heeft niet hetzelfde leven gehad als de bevoorrechte familie van Daniel. Laura ontvangt Cherry met open armen, maar haar relatie met Daniel begint al snel slechter te worden. Laura denkt dat Cherry niet is wie ze beweert te zijn. Ze denkt dat Cherry’s liefde voor Daniel niet oprecht is. Hoe meer leugens Laura ontdekt, des te meer angstig ze wordt. Is Daniel in gevaar? Hoe ver kan Laura gaan om hem te beschermen? Laura neemt een beslissing die alles verandert. Het kost een van hen het leven.

Zijn nieuwe vriendin heeft inmiddels wereldwijd 500.000 exemplaren verkocht, het is een internationale megabestseller. Internationaal en New York Times bestsellerauteur Karen Rose zegt: “Een ijskoude psychologische thriller. Elk personage is gelaagd en heerlijk verwrongen. Ik doe voortaan altijd een achtergrondcheck bij de partners van mijn kinderen!” En Booklist schrijft: “De vergelijking met Gone Girl dringt zich op. Lezers zullen smullen van de aanhoudende spanning en verrassende wendingen, helemaal tot het schokkende slot.”

Over Michelle Frances
Michelle Frances is een internationale bestsellerauteur. Ze is bekend geworden door haar psychologische thrillers. Haar boeken zijn in ruim twintig landen verschenen. Meer leuke boeken van Michelle Frances vind je hier.