Wat als je een boek schrijft over een seriemoordenaar en hij zit mee te lezen?

Toen Eve Black twaalf was, was zij de enige overlevende van haar familie tijdens een aanval van een beruchte seriemoordenaar. Tot nu toe is de identiteit van deze seriemoordenaar nog steeds onbekend. Jaren later is Eve nog steeds geobsedeerd door de man die haar leven zo erg veranderd en verwoest heeft. Ze wil hem ontmaskeren en schrijft een boek. Maar wat als hij zit mee te lezen?

Het nieuwe spannende verhaal Je liet mij leven van Catherine Ryan Howard kreeg lovende recensies van Irish Independent en The Sunday Times. “Slim en bijzonder vlot geschreven. Deze nauwgezet geplotte thriller verdient het om een grote hit te worden,” schrijft Irish Independent. En The Sunday Times: “Indrukwekkend en met verve uitgevoerd. Je liet mij leven is een fascinerende en weloverwogen thriller.” Ook Britse auteur Sophie Hannah had alleen maar positieve dingen te melden: “Gewoonweg briljant! Origineel en betoverend spannend.”

Over Catherine Ryan Howard
Catherine Ryan Howard is een internationaal bestsellerauteur uit Ierland. Haar eerste boek Distress Signals kwam op de shortlist van de CWA John Creasy/New Blood Dagger. Haar boek The Nothing Man was de nummer 1 bestseller op Irish Times als ook op Kindle bestseller (UK). Meer leuke boeken van Catherine Howard vind je hier en de thriller top 10 boeken vind je hier.