Vegan kookboek TLV Vegan prikkelt en daagt uit

Jigal Krant komt na zijn prijswinnende kookboek TLV met een verrassend vervolg: TLV Vegan. Hij vertelt over de bruisende veganistische scene van Tel Aviv en haar verrukkelijk plantaardig eten. TLV Vegan is meer dan slechts een kookboek, want het is ook een leesboek met het verhaal van hoe Tel Aviv uitgegroeid is tot de vegan capital of the world. Je vindt er 101 recepten waarbij groenten, fruit, bonen, granen en meer het best tot hun recht komen.

De Volkskrant schrijft over TLV Vegan: “Jigal Krant maakte een indrukwekkend boek over ‘vegan capital’ Tel Aviv, dat stemt tot nadenken én tot koken. Maak bijvoorbeeld messabecha: warme, grove hummus met pit.” En het Algemeen Dagblad: “Schrijver en kok Jigal Krant zette in 2018 de stad Tel Aviv op de culinaire kaart met het bekroonde kookboek TLV. Nu komt hij met TLV Vegan, want de Israëlische stad staat inmiddels bekend als veganistische hoofdstad van de wereld.”

Over Jigal Krant
Jigal Krant is culinair journalist, televisiekok en radiomaker. Hij woont en werkt in zowel Amsterdam als ook in Tel Aviv. Zijn eerste boek TLV – recepten en verhalen uit Tel Aviv werd bekroond met Het Gouden Kookboek 2018. Meer leuke en lekkere boeken van Jigal Krant vind je hier.