De geheimen van de kostschool: Gruwelijk spannende thriller van Lucinda Riley

In De geheimen van de kostschool onderzoekt detective Jazz de moord van een vijftienjarige jongen. Tijdens haar onderzoek vallen steeds meer slachtoffers. Detective Jazz duikt in de geschiedenis van de kostschool en ontdekt vele geheimen. Er zijn veel mensen die iets te verbergen hebben. In deze thriller staan familieverhoudingen, vriendschappen en de onvoorwaardelijke liefde van ouders voor hun kinderen centraal.

De thriller De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley krijgt lovende recensies van grote kranten. Nederlands Dagblad schrijft: “Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.” En De Telegraaf: “Riley is de populairste auteur van Nederland.”

Over Lucinda Riley
Lucinda Riley is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Ze heeft meer dan dertig miljoen exemplaren van haar romans wereldwijd verkocht, waarbij alleen al 3,5 miljoen boeken in Nederland en België zijn verkocht. Haar boek De zevende zus, verschenen in mei 2021, domineerde meteen de bestsellerlijst. Het verhaal van Pa Salt wordt het achtste deel in de bestsellerreeks en verschijnt in het voorjaar van 2023. Meer leuke boeken van Riley vind je hier en de top 10 thrillers vind je hier.