Het Laura’s Bakery Kinderbakboek is een vrolijk en praktisch kinderbakboek voor de allerjongsten

De baking queen Laura Kieft heeft een kinderbakboek waarin je 30 recepten vindt voor taarten, cakes, koekjes, cupcakes en andere lekkernijen. Ieder recept heeft vrolijke tekeningen en alle stappen zijn prachtig geïllustreerd. Heerlijk praktisch en kindvriendelijk. En met een spiraalband, een harde kaft en bladzijden die tegen een vlekje kunnen, maken dit boek ideaal voor de kleintjes. Jouw kinderen kunnen nu met jou in de keuken lekker gaan bakken.

Laura Kieft heeft het grootste bakblog van Nederland met 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Daarnaast heeft ze 77.000 volgers op Facebook en 105.000 volgers op Instagram. Nederlanders zijn dol op haar boeken. Zoeterecepten.nl schrijft over Het Laura’s Bakery Kinderbakboek: “Het Kinderbakboek opent met 20 gezellige pagina’s met bakregels en -tips waar je een puntje aan kunt zuigen. Zo kunnen alle kleine en beginnende bakkers de fijne kneepjes van het bakken leren, maar ook goede richtlijnen voor het versieren en bewaren van gebak terugvinden. Daarna volgen 30 geïllustreerde recepten, duidelijk maar ook vrolijk. Natuurlijk kun je de tekst lezen, maar de tekeningen maken het (zeker voor kinderen) nog tastbaarder.”

Over Laura Kieft
Laura Kieft bakt haar hele leven, ze is er dol op. Na haar studie besloot ze om van haar hobby’s – bakken, fotograferen en bloggen – haar werk te maken. Haar blog is inmiddels het grootste bakblog van Nederland. Je vindt er wekelijks verschillende recepten als ook informatieve artikelen. De recepten zijn simpel en de ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen. In september 2016 verscheen haar eerste boek: Laura’s Bakery – Het Basisbakboek. Sindsdien zijn er al meerdere, succesvolle boeken verschenen. Meer leuke boeken van Laura Kieft vind je hier.