‘Slaapklets!’ helpt kinderen de dag te verwerken voor het slapen

Met het boek Slaapklets! kijk je terug op de dag en kijk je vooruit naar morgen. Op iedere pagina schrijf je wat er leuk was en wat er stom was aan vandaag. Je schrijft over morgen en wat je ervan verwacht. Er staat ook een verrassende opdracht op iedere pagina, ademhalingstips, ontspanningsoefeningen en grappige vragen. Het boek helpt kinderen om de dag rustig af te bouwen met een vast ritueel en helpt ze lekker te slapen.

Het Parool schrijft: “Fijn boek voor op het nachtkastje.” FLOW zegt: “Weer zo’n leuk boekje van Gezinnig. Maak je hoofd leeg voor het slapen gaan met dit originele dag- en nachtboek.” En JM voor ouders: “Origineel en slim bedacht! De dag letterlijk van je afschrijven, -tekenen of -praten zodat je met een leeg hoofd, een schoon gemoed en een zacht hart in slaap kunt vallen.”

Over Michal Janssen
Michal Janssen heeft meerdere invulboeken uitgebracht voor kinderen als ook volwassenen. Deze kletsserie heeft titels als Tafelklets, Relaxklets, Vakantieklets en Slaapklets. Deze boeken helpen je met behulp van vragen en opdrachten dingen te verwerken, je te ontspannen, en je emoties te uiten. In Nederland zijn meer dan honderdduizend boeken uit deze serie verkocht. Meer leuke boeken van Michal Janssen vind je hier.