Dit kookboek maakt lunch simpel, lekker en gezond… maar zonder brood!

In het boek 50x lunchen zonder brood krijg je 50 recepten die simpel en verrassend zijn. Daarnaast zitten ze ook nog vol met gezonde ingrediënten. Dus als je je boterham tijdens de lunch uitgekeken bent, dan is dit het ideaal boek voor jou. Ook als je meer groente op een dag wil eten, is dit boek perfect want alle recepten helpen je verse en kleurrijke salades te maken die ideaal zijn voor thuis, onderweg of op kantoor. Dit boek maakt lunchen simpel, lekker en gezond.

Gezondheid & Co schrijft over 50x lunchen zonder brood: “Het leuke aan dit boek vind ik de tips die de auteurs geven. Welk eetgerei je bijvoorbeeld mee moet nemen als je de salade op je werk maakt, maar ook de alternatieven voor als je een ingrediënt niet lust of als het bijna niet te krijgen is door het jaargetijde.”

Over Jennifer en Sven
Jennifer en Sven hebben een passie voor gezond, gevarieerd en lekker eten. Ze verdiepen zich al lange tijd in gezond eten en hebben een methode ontwikkeld waarbij iedere maaltijd gezond en lekker is. Ze willen mensen laten zien dat een gezonde leefstijl kan samengaan met een druk leven. En dat je met minder tijd en een klein budget ook voedzaam kan koken en eten. Meer smakelijke boeken van Jennifer en Sven vind je hier.