‘De perfecte echtgenote’ (Darby Kane) is een thriller die je niet weg kan leggen

Lila Ridgefield is getrouwd met Aaron en ze lijken het perfect stelletje te zijn. Haar man komt op een dag niet opdagen op zijn werk. Zijn auto is ook nergens te vinden. Lila begint zich enorme zorgen te maken. Want hoe kan hij vermist zijn als zij zijn lijk enkele uren geleden in zijn auto heeft achtergelaten?
Lila is bang dat Aaron nog leeft, dus ze probeert de politie te misleiden door de bezorgde echtgenote te spelen. Detective Ginny Davis gelooft het niet helemaal en probeert de waarheid te achterhalen.

De perfecte echtgenote wordt in de Mystery and Suspense Magazine beschreven als “Een van de beste thrillers die je dit jaar zult lezen.” Amerikaanse auteur Taylor Jenkins Reid zegt: “Ik hou ervan als ik een thriller zo geweldig vind dat ik hem niet kan wegleggen, zoals met dit boek van Darby Kane.” Boeklist heeft ook een lovende recensie: “Een pageturner met een uitstekend plot en een intrigerende hoofdpersoon.”

Over Darby Kane
Darby Kane’s eerste boek Pretty Little Wife was een internationale bestseller en kreeg lovende recensies in The New York Post, The Skimm, Huffington Post, Refinery29, Book Club Girl, Style Caster en Popsugar. Meer leuke boeken van Darby Kane vind je hier en de top 10 thrillers vind je hier.