200 makkelijke gerechten voor iedereen in ‘Lekker en simpel’ (Jorrit en Sofie)

Jorrit en Sofie hebben 200 recepten voor een simpel en snel avondmaal bedacht in hun nieuw boek Lekker en simpel. Het zijn gerechten die iedereen kan maken en waarvoor je niet uren in de keuken moet staan. Simpele recepten waarvoor je slechts 20 minuten nodig hebt, zoals taco lasagne, een zelfgemaakt broodje hete kip en een kip-pesto wraptaart.

Delicious Magazine zegt: “Jorrit en Sofie laten met hun site zien hoe je op een simpele manier een lekkere maaltijd kunt bedenken.” Het kookboek bevat veel nieuwe recepten, maar ook de populairste recepten van Jorrit en Sofie’s culinaire blog www.lekkerensimpel.com. Hun blog ontvangt maandelijks meer dan twee miljoen bezoekers die op zoek zijn naar makkelijke en snelle recepten.

Over Jorrit en Sofie
Jorrit van Daalen Buissant des Amorie was samen met Sofie Chanou in 2012 een food blog gestart. Het is zo succesvol geworden dat het maandelijks meer dan twee miljoen bezoekers krijgt. Zowel Jorrit als Sofie vinden het erg leuk om te koken en hun passie met anderen te delen. Zo hebben ze dan ook meerdere boeken samen geschreven. Meer leuke boeken van Jorrit en Sofie vind je hier en de top 10 kookboeken vind je hier.