De kleuren van schoonheid (deel 3): Een pageturner over een romantisch drama

In deel 3 van De kleuren van schoonheid serie lijkt Sophia eindelijk haar geluk te hebben gevonden. Totdat haar echtgenoot zich vrijwillig aanmeldt om te gaan vechten aan het front. Sophia had wel over de oorlog in Europa gehoord, maar het lijkt nu akelig dichtbij te komen. Ze focust zich op haar werk en krijgt een grote opdracht om voor de succesvolle Elizabeth Arden een huidverzorgingslijn op te zetten. Sophia zit te denken of ze misschien zelfstandig aan het werk wil gaan. Terwijl ze met die beslissing zit, krijgt ze te horen dat haar man vermist wordt in Frankrijk. Sophia besluit haar plannen om te gooien. Want kiezen tussen wat ze tot nu toe heeft bereikt en haar grote liefde is simpel voor haar.

Nederlands Dagblad schrijft over dit boek: “Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.” Ook Perfecteburen.nl heeft alleen maar positieve dingen te melden: “Vijf sterren voor deze heerlijke historische roman!” En Anja, boekhandel Gianotten Mutsaers, Tilburg: “Je wordt vanzelf meegezogen in dit prachtige romantische drama en voelt de strijd tussen liefde en plicht.”

Over Corina Bomann
Corina Bomann gaat naar het Duitse platteland om in alle rust te schrijven. Haar boeken staan in Duitsland hoog in de bestsellerlijsten. Meer leuke boeken van Corina Bomann vind je hier.