De nieuwe Esther Verhoef: ‘De Nachtdienst’ is zinderend spannend

Dierenarts Emma van Eerd woont met haar 14-jarige dochter boven de praktijk. Tijdens een nachtdienst dwingen twee gemaskerde mannen haar een operatie uit te voeren op het leven van hun zwaargewonde vriend te redden. Emma zet alles op alles, zich er niet van bewust dat dit nog maar het begin is.

Het nieuwe boek van Esther Verhoef krijgt lovende recensies van kranten en bladen. ,,De kracht van Verhoefs actiethrillers is zonder twijfel de stijl, die al even hoekig is als de personages. Je snakt naar adem”, schrijft NRC. En de Volkskrant: ,,Als je de adrenaline van de recensent nog tot diep in de nacht laat stromen, is dat vakwerk.”

Over Esther Verhoef
Esther Verhoef is een van de succesvolste auteurs van Nederland. Zij is een veel bekroonde en genomineerde thrillerauteur. Van haar psychologische thrillers en romans zijn in eigen land ruim 2,8 miljoen exemplaren verkocht. ,,Verhoef bewijst keer op keer dat zij in Nederland de koningin van het genre genoemd mag worden”, aldus Vrij Nederland. Eerder schreef ze Façade, die ook lyrische recensies oogste.