Dit zijn de leukste bordspellen van dit moment

Op zoek naar een leuk bordspel? Er gaat een wereld aan spellen voor je open, want hier vind je een groot aanbod van de leukste bordspellen van dit moment. Of je nu op zoek bent naar het populaire 30 Seconds of het uitdagende Catan? Ontdek zelf de leukste bordspellen en bestel jouw favoriet eenvoudig en snel online. Heel veel spelplezier en gezellige momenten zijn verzekerd!

Ervaar de gezelligheid van een bordspel

Een bordspel is ideaal om met elk gezelschap te doen. De meeste bordspellen kun je met vijf personen spelen, maar er zijn ook spellen waar meer personen aan mee kunnen doen. Het leuke aan een bordspel is dat het garantie geeft voor gezelligheid. Met een spel creëer je interactie tussen familieleden of vrienden en dit is dan ook een belangrijke factor in het versterken van een band. Natuurlijk doet een bordspel ook wonderen voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden en algemene kennis. Of het spel nu wordt gespeeld met kinderen of volwassenen: er valt altijd iets te leren, maar het gaat vooral om genieten van de gezelligheid.

Ontdek de populairste bordspellen

Wat zijn de meest populaire spellen van dit moment? Er zijn een aantal klassieke bordspellen die al jarenlang zeer geliefd zijn in huishoudens. Zo mag een spel als Monopoly zeker niet ontbreken, maar is ook een bordspel als Risk zeker een aanrader om in de kast te hebben. Een bordspel als Catan is een aanrader voor jong en oud: het leuke aan dit spel is dat er door de jaren heen flink wat uitbreidingen zijn uitgebracht. Er is dus altijd spelplezier gegarandeerd!

Ook het bordspel Ticket to Ride is leuk om in je verzameling spellen te hebben. Bij dit spel verzamel je kaarten met diverse types treinwagons waarmee je treinroutes tussen Noord Amerikaanse steden kunt claimen. Heb je meer met cijfers? Dan is een spel als Rummikub een aanrader. Dit spel draait om het maken van cijfercombinaties: hoe eerder je jouw rij met cijfers hebt weggewerkt, hoe beter. Een leuk spel waarmee je ook jouw hersenen flink kraakt.

Bordspellen voor kinderen

Kinderen leren enorm veel van bordspellen. Hiermee stimuleer je de algemene kennis, maar ook de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Wat dacht je van het populaire spel 30 Seconds? Dit spel is ook verkrijgbaar in een junior variant, waardoor het ook voor jongere kinderen mogelijk is dit leuke spel te spelen. Ook het spel Regenwormen is een absolute aanrader voor jong en oud!

Bestel je favoriete bordspel online

Van Codenames en Risk tot Catan en 30 Seconds: alle leuke bordspellen vind je hier! Je kunt alle spellen gemakkelijk en snel online bestellen. Het spel naar jouw keuze wordt snel bij jouw bezorgd zodat je direct kunt gaan spelen. Met een bordspel ben je niet alleen verzekerd van gezelligheid, maar ook van een uitdagende bezigheid waarmee je de leukste herinneringen creëert! Klik hier voor ons gehele assortiment.

Top 10 bordspellen

Bordspel klassiekers