Wie geef jij graag de komende tijd wat extra aandacht? Is het die goede vriend, dat familielid die in een lastige tijd zit? Of juist je secretaresse om haar te bedanken, die collega die ziek thuis zit of een zoon of dochter die geslaagd is?

Verras diegene om wie je geeft

Een kaart of cadeau online versturen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Je kunt gemakkelijk een kaartje of cadeautje uitzoeken in ons uitgebreide assortiment dat aansluit bij elke gelegenheid. Wat dacht je van een fruitmand voor een zieke collega, of juist een borrelpakket als er iets te vieren is? Een chocolade– of beautygeschenk voor iemand die wel even een lief gebaar kan gebruiken?

En het werkt super eenvoudig! Vanuit het gemak van je eigen woon- of werkkamer, kantoor of zelfs onderweg schrijf je een bijpassende tekst, je voert het van de ontvanger adres, regelt via iDeal of creditcard de betaling en klaar is kees! Vervolgens wordt het voor jou verstuurd per post! Geniet van het gemak van deze eenvoudige en gebruiksvriendelijke online wenskaarten- en cadeauservice.

Niet meer de deur uit

Heb je haast of ga je liever niet de deur uit? Dan is deze wenskaartenservice ideaal voor jou! Je hoeft niet naar een winkel en het uitgebreide assortiment van kaarten te bekijken, in plaats daarvan kun je per categorie een ruim aanbod van diverse kaarten bekijken, scroll op je gemak de vele kaarten door. Geen verder gedoe met postzegels kopen en plakken. En je hoeft niets eens je huis te verlaten om op zoek te gaan naar een brievenbus!

Het ideale kaartje voor iedere gebeurtenis

Kies het soort kaartje dat je graag zou willen versturen. Voor iedere situatie, gebeurtenis of mijlpaal is er een perfect kaartje beschikbaar! Denk aan een verjaardag, kerst, condoleance, geboorte, beterschap, geslaagd of gewoon om te laten weten dat je aan iemand denkt. Zit het juiste kaartje er niet tussen? Dan kun je ook een eigen ontwerp maken. Plaats jouw favoriete foto of design en customize je eigen kaartje. Er gaat niets boven een origineel persoonlijk cadeau! Maak van een kaart een uniek cadeau. Kies zelf het lettertype, de kleur van de tekst, bewerkt de foto’s of versier de kaarten met stickers. Kies daarnaast ook nog eens voor een gekleurde envelop, zo valt je kaart altijd op!

Het perfecte cadeautje om iemand te verrassen

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje om eenvoudig online te versturen? Ga voor bloemen, chocolade, ballonnen, taart, fruitmand, een bier, wijn of borrelbox, een geboortecadeau of cadeau- of boekenbonnen. De ideale cadeautjes voor iedere gebeurtenis. Wat zul jij hier iemand mee verrassen! Je hoeft er de deur niet eens voor uit. Kies je favoriete cadeau nu uit, geef het adres op en het wordt eenvoudig en snel voor jou verzonden! Voor 20:00 besteld, is morgen bezorgd!