Wanneer je op zoek bent naar een geschikte attentie om te laten weten dat u aan een zieke collega of dierbare denkt, dan zijn er natuurlijk verschillende opties. Maar wat dacht je van een fruitmand? Een fruitmand is niet alleen heel leuk om te geven, maar vooral heel leuk om te krijgen. Met een fruitmand kies je voor een bijzonder en daarnaast ook een gezond cadeau. Want met een mand vol fruit geef je iemand een mand vol vitamines. Bestel hier een van de fruitmanden en laat deze bij het gewenste adres bezorgen; zo makkelijk kan het zijn om iemand te laten weten dat er aan hem of haar gedacht wordt!

Verras een medewerker of dierbare met een fruitmand

Het laten bezorgen van een fruitcadeau zal zeker gewaardeerd worden. Het is in de eerste plaats als ontvanger altijd leuk om een attentie te ontvangen: het laat zien dat iemand aan je denkt. En met een fruitmand is het ook nog eens extra leuk, omdat de mand boordevol gezonde dingen zit!

Een fruitbox laten bezorgen is het ideale geschenk als werkgever wanneer een medewerker lange tijd ziek is. Hiermee laat je als bedrijf zien dat je achter de medewerker staat en dat je deze persoon waardeert. Ook als een familielid ziek is of wel een steuntje in de rug kan gebruiken is het een aanrader om te kiezen voor een fruitmand. Een fruitmand is niet alleen lekker en gezond, maar ook een waardevol geschenk om te geven. En wanneer je dit laat bezorgen komt het voor de ontvanger ook nog eens als een grote verrassing.

Bestel een fruitmand naar keuze

Je kunt hier kiezen uit meerdere soorten fruitmanden. Zo is het mogelijk om te kiezen in welke maat je de fruitbox wil bestellen.