Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau dat je gemakkelijk kunt laten bezorgen bij een collega, familielid of andere dierbare? Kies dan voor een bierpakket, een wijnpakket of een leuke borrelbox. Elke Bourgondiër maak je daar zeker blij mee.

Bestel een bier, wijn of borrelbox

Er zijn meerdere bierpakketten verkrijgbaar. Er zijn pakketten met lekkere Belgische bieren, maar het is ook mogelijk om een bierpakket te kiezen met tal van bijzondere bieren van bekende brouwerijen. Is de ontvanger meer fan van wijn? Dan is het goed mogelijk om een goede fles wijn te bestellen en laten bezorgen. Kies uit heerlijke rode en witte wijnen. Het is zelfs mogelijk om je eigen etiket te ontwerpen om zo jouw cadeau nog persoonlijker te maken. Heb je een echte borrelfanaat in de familie of je vriendengroep? Kies dan voor de borrelbox: een box met biertjes, nootjes en leuke extra’s.

Leuk om te geven en leuk om te krijgen

Met een leuk bier- of wijnpakket of een borrelbox kun je iemand heel blij maken. Maar wanneer kun je dit het beste sturen? Het is in de eerste plaats een aanrader om een pakket te sturen naar vrienden of familie: dit kan zomaar, maar ook om een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid te vieren. Is een collega jarig en wil je iets leuks geven? Dan is een borrelpakket of een van de andere opties ook altijd een leuk idee.

Het is altijd een aanrader om iets op te sturen naar een dierbare of kennis. Hiermee laat je zien dat je aan iemand denkt en dit gebaar wordt zeker enorm gewaardeerd. Het kost je nauwelijks moeite om iets te bestellen en je maakt er iemand erg blij mee! Ontdek al je mogelijkheden: kies voor een mooie fles Moët, een uitgebreid bierpakket of een fles wijn met een eigen ontworpen etiket, het kan allemaal!